Algemene voorwaarden musicalpakket Grumor in groep 8

  • Door het musicalpakket te bestellen en een donatie van € 150 over te maken, geef je aan dat jouw school de groep 8 musical Grumor in groep 8 gaat opvoeren, het werk van Stichting Leergeld een warm hart toedraagt en daarmee in actie komt tegen armoede. Onze warme dank daarvoor!
  • Klassen/scholen die de musical bestellen vóór 31 januari 2022 maken kans om geselecteerd te worden voor de feestelijke premièrevoorstelling met een professionele regisseur vanuit Fablefactory én de aanwezigheid van Paul van Loon. De selectie van deze klas/school wordt gedaan door Stichting Leergeld. De geselecteerde klas/school ontvangt hierover per e-mail een bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. (NB: De oorspronkelijke deadline om deel te nemen aan deze win actie was 1 januari 2021; echter, in verband met de corona pandemie is begin 2021 besloten de feestelijke premièrevoorstelling een jaar uit te stellen: van juni/juli 2021 naar juni/juli 2022; dat betekent dat de deadline om deel te nemen aan deze win actie ook ruim een jaar is uitgesteld: van 1 januari 2021 naar 31 januari 2022)
  • Alleen volwassen vertegenwoordigers van scholen (leerkrachten van groep 8 en/of eventueel schoolleiders) kunnen een musicalpakket bestellen.
  • De link naar de download van het musicalpakket is slechts één jaar geldig. Wil jouw school in een volgend schooljaar opnieuw Grumor in groep 8 uitvoeren, dan dient je school het musicalpakket opnieuw te bestellen via www.leergeld.nl/groep8musical.
  • Het musicalpakket bevat voldoende materiaal voor 1 klas met minimaal 15 en maximaal 31 leerlingen.
  • Het musicalpakket is in opdracht van Stichting Leergeld met grote zorg samengesteld. Kopiëren en delen van het materiaal in het pakket is alleen toegestaan voor de groep 8 leerlingen, voor wie dit pakket besteld is, en andere betrokkenen binnen de school die bij de musicaluitvoering betrokken zijn. Delen met derden is niet toegestaan.
  • De musical is gebaseerd op een verhaal van de familie RIP van Paul van Loon, uitgegeven door Leopold, Amsterdam. De familie RIP is eigendom van Paul van Loon en het is niet toegestaan om buiten het opvoeren van de musical op enigerlei wijze gebruik te maken van personages, karakters, namen en/of gebeurtenissen en/of deze te gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • De persoonsgegevens die verstrekt worden via het bestelformulier worden door de landelijke vereniging van Stichting Leergeld alleen gebruikt ten behoeve van haar (financiële) administratie en – indien hiervoor toestemming is gegeven – ten behoeve van de selectie van een school/groep 8 voor de premièrevoorstelling en/of om verder nieuws over de musical te verstrekken. Deze persoonsgegevens zullen – zonder toestemming van de persoon zelf – nooit gedeeld worden met derden en zullen nooit gebruikt worden voor commerciële doeleinden.